Щастя має бути тихим

Щастя має бути тихим
Січень капає зі стріхи,
За вікном зірок до біса.
Щастя має бути тихим –
Є така у нього риса.
 
Не вигонь напризволяще,
Кави приготуй горнятко.
Бо втече в життєві хащі,
Як сполохане звірятко.