чому ми не чайки

С.Б.
 
Дано наказ тримати висоту.
Така наснага, доля і робота -
плече-в-плече стояти саме тут,
аж ми піхота,
аж ми піхота.
 
Під укриттям негідної сльоти
на наш бліндаж плазують чорні танки.
Нам не злетіти вище висоти,
аж ми не чайки,
аж ми не чайки.
 
А ми стоїм, і я серед шопти.
Навколо світ так краще осягаєш.
Цю висоту мені оберегти,
аж ти кохаєш,
аж ти кохаєш.