Магістраль

Магістраль
Підступний сніг, той, що упав під ранок.
Все в напівсні, як комендантський час.
Як вузол, стягував свої загони раптовий сніг, що все сховав від нас.
Куди тепер? Навпомацки всі люди шукають шлях. Їм вкажуть звуки гальм.
Шлях тих, хто вже пійшов на небо, осяє сніг й небесна магістраль...
 
 
Діджитал арт автора