Марення

Марення
Сполохи ясні по білому полю.
Море всі рани і муки знеболить.
Хмари ганяє вітер кудлатий:
Швидше за Гдиню, швидше до хати!
Світло над сточнею- сонячно в Гданську.
Тягнуться шиї кранів великанських.
Може поможуть моря припливи
Стати щасливим, стати щасливим?
Синьою тінню все перекреслять
Марнії мрії ніжної весни.
Сніжної хмари дрібнії діти
Марять літати, марять злетіти...
 
 
Фото автора.Сопот. Польща