Ой, не трэба мне казацi...

Ой, не трэба мне казацi,
Што у мяне ёсць мацi.
Ой, не трэба мне казацi,
Што у мяне ёсць бацька.
Мне нi трэба нiкога.
Бо я толькi сын для бога.
 
У рааддоме мая мацi
Не схацела мяне брацi,
Бо хацелась ёй гуляцi,
Пiць гарэлку, ды плясацi.
Не патрэбен я нiкому.
Можа толькi бацьку - богу.
 
Нi к каму не прытулiцца
Не паскардзiцца на жыцце.
Не сказаць мне слова "мацi",
Не хадзiць у яе хаце.
Хто у бядзе мне дапаможа?
Думаю, што толькi божа.