Парк примар

Парк примар
В парку з примарами тільки на мить
Вітер стихає... Мені не почулось:
Голос коханого близько звенить,
Нібито кличе в далеке минуле.
 
Зла хуртовина ховає сліди.
Терпке повітря – зі смаком бальзаму.
Зграї сніжинок летять з висоти,
В звучних снігах просинається пам’ять.
 
Стомлене серце – у вирі надій.
Вирватись прагне з тісного полону.
 
В зимньому парку на лаві старій
Юність забула троянду червону...
..................
 
20.01.2023 Фото з інтернету
 
© 20.01.2023г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2023-3475467