Щасливий снігопад

Щасливий снігопад
У спогадах – уривки казки тої...
В сім′ї щасливій все ішло на лад.
На Новий рік тоді нас було троє,
А за вікном четвертий – снігопад.
 
Ялинка новорічна, як святиня.
Там Дід Мороз для мене залишив:
Цукерки, книжку, котика в корзині,
Дарунки із країни світлих див.
 
Святкові дні донині не забулись,
Обличчя рідних бачу по ночах.
Тривожить ностальгія за минулим...
Не дати б волю лиш одним сльозам,
 
Сніжинкою кружляти довго в танці,
Батьків обняти ніжно уві сні,
Розтанути...і народитись вранці
Подібно першій квітці весняній.
 
Дивлюсь на небо мрійними очима,
Іскриться в них щасливий снігопад.
 
Хоча десяток п′ятий за плечима,
В дитинство дуже хочеться назад!
.......................
 
02.01.2023 Фото з інтернету
 
© 02.01.2023г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2023-3462883