зимистон (зима)

Барфи паси шишаҳо..
Як -як ҳарҷоӣ шуданд..
Ҳарфҳои роз ба қалби ту...
Чун резаҳои меҳр мерасанд ..
 
Барфи паси шишаҳо..
Рақсида зебою қашанг ..
Як мисраъро зарраи барф
Бар шишаам кашида ранг..
 
Гуфто :"Меҳри осмон бигир ..
Бикаш ,бисоз эъҷози нав
Дар сармо ..ишқро саро ..
Боло шавад набзи қалб "
 
Барфи паси шишаҳо ..
Сафед..кашид ..тасвири рӯз
Рӯи коғази сафед
Қалам..кашид рози меҳр...
 
Махфират Шукухи
14.46
10.01.2023