Друзям на Різдво

Друзям на Різдво
Дарую вам різдвяний цей пиріг.
Із вушок він цукрових.
Та пластами -
там крем лежить,
Неначе білий сніг...
Вітаю всіх з різдвяними святами!!!
 
Я вам пирог рождественский дарю!
Из сахарных он сделан завитушек!
Пластами крем там, словно январю
Наснежил Бог со всех своих подушек...
Угощайтесь, друзья!