Мечты с желаниями смешались...(на румынском языке) Dorinți Și Vise Amestecate...

Dorinți și vise amestecate,
Fatala răstignire presimțind,
Vor dispărea pe-neașteptate,
Tristeți și suspine-mprăștiind...
 
Rătăciri în iubiri.Despărțiri...
Și regrete ca bruma se-aștern.
Insomnie...tristețe...delir...
Agonii...nebunii...și infern...
 
Sufletul geme, visul a rătăcit,
Și iar aștept, tot așteptând,
De unu singur în parcul părăsit.
 
Mă chinuie dinnou trecutul,
Și gânduri sumbre nu-și dau rând,
Mă frige încă...mă arde sărutul.
 
Anton Barbu 22.12.2022