Роберт Геррик. Графу Уэстморленду

А как скопычусь, мой милейший граф,
быстрей камзола превращаясь в прах,
мои стишки пусть дольше не тускнеют,
и всё - благодаря твоим гинеям.
 
 
Robert Herrick
To the Earl of Westmoreland
 
When my date’s done, and my grey age must die,
Nurse up, great lord, this my posterity:
Weak though it be, long may it grow and stand,
Shored up by you, brave Earl of Westmoreland.