Поембук

Живе блискуче творчий Поембук,
Найкращий сайт Чутливих та Глибоких,
Але нечутно їм далекий звук
Розривів хат та вбивств жорстоких.
 
Життя кипить, як водопад бажань,
І конфеті летять яскравим струмом,
А десь далеко падає Герань,
Тривожним безсердешним сумом.
 
Знов оплески, синхронні перих рук,
Побєдному раздєлу йдуть вклонитись,
Прикривши очi плаче Поембук,
Від ляпасів не в змозі захиститись.
 
01.01.2023