Ничего не осталось...(На румынском языке) Nimic n-a rămas...

Ziua de ieri,
Urme nu lasă,
Cald e, sau ger,
Nimic nu-i pasă.
 
Privește dispare,
Orice se destramă,
Și vine uitarea,
Tăcerea ne-nseamnă.
 
Nimic n-a rămas,
Nimic nu rămâne,
Nici ziua de azi,
Nici ziua de mâine.
 
Acum, sau târziu,
Ne ducem și noi,
Eu asta o știu,
Și eu...și tu...și voi...
 
Anton Barbu 08.12.2022