­­george's algae

Цвіте невмирущая слава,
як чорно-оранжева твань.
Запрошуєм дуже ласкаво
на свято у нашу Йордань.
Від хати до хати щедрівки
у ніч новорічну луна
а-а-а.
Піднімемо чарку горілки
за флот чорноморський
до дна.