Приморськії сни
Вийду в перелісок тихий шукати трускавок,
Пролісків теж наберу...І погріюся коло братів-
Місяців. Тихо ходитиму, щоб не збудити тих мавок,
Схованих добре серед скам'янілих хребтів
Сонних дерев, заколиханих вітром і морем.
Там намалюю слідами таємними мрії й думки.
Важко тримати їх взимку у вічній покорі-
Я позичатиму в моря все це залюбки...
Голії віти сонце несуть трускавкове, наче богиню.
Дійсно цікаво, ягоди всі заховав снігопад до весни?
Бігтиму сніжною стежкою довгою геть без упину.
А наді мною серпанком чарівним - приморськії сни...
Графіка автора"Пейзаж Сопоту"