Поки в Сопоті ще малолюдно

Поки в Сопоті ще малолюдно
Поки в Сопоті ще малолюдно,
Сяють вогники докором тьмяним.
Почуваєшся винним. Паскудно...
І не пишуться вірші різдвяні.
Та у шопці готується диво!
Зірка ясная сходить над нами!
Лиш вона тут не сяє фальшиво,
Серед хмар, що лежать пеленами.
Серед ниток тих перлів вогнистих,
Серед гомону у середмісті,
Серед душ і сердець променистих
Світло точиться той благовісті...
 
Фото різдвяної шопки в Сопоті