Чуєш,небо?

Чуєш,небо?
Чуєш, небо? Світло свічки сяє...
Людство тобі тихо докоряє.
І пита щоденно з укриттів:
- Чи такої пісні ти хотів?
- Чи такого сяйва? У вогні?...
- Захисти, долоню простягни!
- Ти не можеш? Хто тоді, і як?
- Ти подай хоча б таємний знак!
Світло тьмяне...І свічок нагар...
Начаклуй і сповісти, мольфар!
День за днем. І ніц не чую слів...
Світ не тих очікує вогнів:
Світла, подарованого нам,
І пекельних вогнищ- ворогам.
 
 
Графіка автора