Od przeszłości do przyszłości

Od przeszłości do przyszłości
Скоріше б зиму перебути, обігрітись...
Дістати досхочу ясного сонця...
До тебе простягають руки-віти
Уже о п'ятій чорні незнайомці...
На небі, десь у синьому сувої,
Записано про przyszłość все зірками.
Передсвяткових пряників і хвої
Лоскочуть запахи...І сяють світляками
Гірлянд намиста. Світять та не гріють.
Świąteczny nastrój...Boże Narodzenie.
Ми - вічні діти, що про свято своє мріють.
Збирають крихти на долоні...Zezwolenie
На мир, на сон, на світло і кохання...
Слова сплітаються у незнайомі фрази.
Ліхтариками в низці - сподівання.
Koralikami ясними - образи...
Od przeszłości do przyszłości стежками
Йдемо і світимося сяйвом незгасимим.
Не тільки у свята лікуєм рани
Й долаємо шляхи свої пташині...
Неси ліхтарик у душі щоденно.
Бо сиві зими раз у раз сильніші.
Нехай здається марним і буденним,
Та все ж він твій. І точно- найтепліший...
 
На фото - передноворічний Сопот, Польща