Живий

Живий
Ще поки живий... І у серці надія,
Що скоро війна відійде, відболить,
І знов за собою красунечки мрії
Покличуть у мандри, де неба блакить,
 
Де рими приходять до кожного слова,
І сонечком пестить грайлива весна...
Душа, як завжди, у полоні любові...
Хай скиглить від люті жорстока війна,
 
Вона не затьмарить прийдешнюю днину,
Бо сердцем своїм, як молитву святу
Шепочу щомить: «Буде все Україна»,
І вірю, що ми відведемо біду.