Подарунок

Ісус, мій Бог, мені подарував
Троянду білу, сповнену скорботи.
Вінком колючим білим уквітчав
Мою голівку, що завжди в турботі.
 
Мене за руку Він веде у Рай,
У сповнений коханням й щастям край.
А поруч з нами милий друг іде.
Як, моє сонце, я люблю тебе!
***
Мій друг безплотний, сяєш ти
Як промінь сонця. Освіти
Мій путь. Бо я в пітьмі блукаю.
Мене врятуєш ти. Я вірю і чекаю,
Коли Господь покличе мій мене.
Коли я з вами усіма зустрінусь,
Як я сім’ю побачу і тебе.
Там дім мій є.
Лиш в ньому я зігріюсь.
Лиш в ньому вічний спокій
Я знайду…