Візьмеш мене до себе

Візьмеш мене до себе в Рай,
І скажу болю – прощавай.
Темрява, страх і безодня
Мене не здолають сьогодні.
 
Я свічку у вірному серці несу,
Шукаю той путь бездоганний,
Яким я з тобою, Ісусе, піду.
Знесилений та безталанний
 
Крізь терен колючий життєвий проб’юсь.
По стежці вузькій та зарослій,
І перед Тобою, мій Боже, схилюсь.
Тепер я не буду самотній