РІздво

Різдво
Білий янгол спустивсь
На Різдво із небес.
Він тихенько моливсь
Біля церкви. Чудес
Для людей він просив
Миру й щастя. Літав.
Подарунки носив
Бідним дітям, втішав.
В цьому ділі йому
Помагав Миколай.
Втіха й радість тому,
Хто потрапить у Рай…