Різдво

І. та М. Рум’янцевим.
Як тепло свічки мерехтять
В передріздвяну ніч!
Вертеп…Ялиноньки стоять…
Так тепло… Топлять піч…
Блищать ікони золоті.
Аза вікном йде сніг…
Співає хор…Бринять пісні.
Вони так серце зігрівають
І людям душі відкривають
До Бога і до доброти