Моєму татусю

Моєму татусю
Я щаслива людина,
Бо крім Бога-Отця
Маю ще його сина:
Мого татка. І я
До безмежності вдячна,
Що він саме такий.
Мабуть, він наймудріший,
Найчудовіший мій!
В нього світяться очі
І любов’ю, й добром.
Дуже темне волосся
Над високим чолом.
І батьківська турбота,
І серйозність твоя,
І поради в скорботі,
Це розрада моя.
І яким би не був ти,
Всеодно скажу я:
Мій татусю, мій любий,
Як люблю тебе я!