Zegarmistrz

Zegarmistrz
Сонце котиться дукатом у тумані моря млистім,
І нагадує про себе сплін осіннім падолистом.
Наїжачилися шпилі, крутить флюгер вітер зимний.
Zegarmistrz таємний вправно час пришвидшує нестримний...
Закружив, як флюгер жвавий, вітер змін життя шалений-
Остов не скрипить іржавий, і пульсує кров у венах...
 
P.S.Zegarmistrz-часовщик к(пол.)
Графіка автора