Каприз который не болит...(на румынском языке) Ca un moft care nu doare...

Ce lingușiri vei inventa,
În suflet loc să cucerești,
Știi... chinul nu-l voi suporta,
Cu dulce gură m-amăgești.
 
Dar am să trec prin viața ta,
Ca un moft care nu doare,
Și în ea voi rămânea,
Ca o clipă ce dispare.
 
Anton Barbu 28.11.2022