Помаранчова зоря

Помаранчова зоря
Сині стіни, синя стеля,
Помаранчова зоря.
Втаємничена пустеля
Біла біля вівтаря...
Промінь пробігає швидко
Відстань від вогню до вій.
Ліхтарів яскрава нитка
Прикраша суворий стрій.
Фіолетовий серпанок
Світло розганяє вмить.
І на сірий тоскний ґанок
Янгол ніжний прилетить...
 
Фото Сопот,Польща