А у Гданську...

А у Гданську...
У Сопо'ті знову дощ,
Знову хвилі бродять.
А у Гданську серед площ,
Ясні зорі сходять.
У танок будинки всі,
Там пліч-о-пліч стали.
Дзвони линуть звідусіль...
Давнії квартали
Знають все, що зaгадав,
Все, що відбулося!
І органу п'ять октав
Звук впліта в волосся.
Пригорнись до мене сам,
Слухай мої мрії.
День за обрієм згаса,
Лине сон на вії...
Заблукаймо, щоб знайти
Серед вулиць милих
Наші зоряні світи,
Там, на небосхилі...
 
м.Гданськ, Польща