про узи

про узи
Вітер листю непослух,
покров облітає часто.
Диякон відкине воздух.
Паска. Любов. Причастя.
Чуєш, все затремтіло.
Грім середини травня.
В душу всіляється тіло.
Дзвін. Благовіст. Кохання.
Згодом, напоготові
віти - тернові віти.
Міцне окуття любові.
Узи несамовиті.
 
Світлина. Микола Ге. Що є істина? 1890