МАЕ ПАЖАДАННI Сяброўцы Гражынскай Галiне

Знаёмыя, здаецца, мы няшмат,
Магчыма, гэта трошкi болей года.
Нас погляды жыццёвыя радняць,
Адзнака будучынi i былога…
 
Я рада ў Дзень народзiн пажадаць,
Каб нашы мары плёнам каласiлi,
Каб па жыццi не плакала ад страт,
Каб кожны дзень даваў натхненне, сiлы…
 
Жаданне жыць, тварыць жыло ў душы,
Купала сонца промнямi пяшчотна.
Шлях роўны, не кружылi вiражы,
У госцi не прыходзiла самота…
 
Вялiкi дзякуй за цяпло сустрэч,
Дыскусii i плённыя гадзiны.
Вялiкi дзякуй лёсу, насамрэч,
Што параднiў нас поглядам адзiным…