Свічки

Горять свічки. На відстані думки
І темних спогадів бурхлива річка.
Ще не було і дотику руки,
Але лунають сурми перебільшень.
На Вас дивлюсь я, ніби в телескоп,
І сяйво з небокраю ойкумени
Все кличе в галактичний автостоп,
Та в Вашім серці зайняті домени.