Лабіринт

Кохання - темний лабіринт,
Зі стін отруєні рослини звисають.
Як його пройти,
На це не витративши днини?
І тане в розумі коан,
А голос Ваш - таємні Дельфи,
І серця зникне криголам,
Зіллється з шельфом.
Цей ще не пізнаний ландшафт
І закодовані пригоди -
Високий, непростий стандарт
Земної вроди.