Пудкъну вам зарэ я tемку!

Пудкъну вам зарэ я tемку!
Я шляпа? Чъ кръльцэ машънк?
 
Я бъл неплохоj газеtчiк.
Мне нравiлось, чtо я Бръль.
Бо дэ v я хоtь шо прошлепъв.
Шо, красiвъх vанчънк?
 
О, tак я в класе дъсеtъм
Уvэ мав колекцъю ведьм!
Но jдъ хоtь якую добеjся,
Колъ tо ак3скъ усе.
 
Мнi tрэ було б раньшъj vънъtъсь.
Ек з армii v но возвраtъвсь.
Tовдi бо кал мэнэ, бъ кръскъ,
Круtълъсь прам огненнъ лъск.
 
Но я но в углi jiх поtiскував.
Бо дэ нагавъць роsъкнъ.
Узнаюtь одразу v в сълi всi.
I tъ tовдi вvэ комунiсt!
 
I воt я на сtроjцъ вълъзнъj.
I, каvъця, аv vурналiсt.
Но ек упалюj балерiнку.
Я но екся раз сфаtграфiр.
 
А шэ 1 раз, гочъ вълупъмш,
Я j моtоцъклiсtку узрiв.
I, эх, а краса гэtка дiвчъна!
Да в номър съба пръдлоvъш!
 
А скiлькъ я въробъв снiмкъj!
Да комплексъ всэ v ув Васъль:
Ну, ек хtо в газеtу прам въсtавъtь.
Tам е v фоtокор уv – Сitдiк!
 
Да, е j занivэнне оцэнкъ.
А е j, го, tакъj гоноръзм!
Бо всэ v ексь ръшев i проблемъ,
Коtоръ j парtорг нъ ръшъtь.
 
Но tъ vэ докаvъш въдьмiдям,
Шо вовк шэ за буръх дуvij.
I раз пуд сукно ръдак3са
С плоsадкъ моi пар сtаtijк.
 
Tовдi-tо усё i случълось.
Я въказав фсё шо хоtiв!
I, шо, мо, tобi на кварtiру?
За tэ, шо улад врiзав tъj?
 
Ну, оt був tакъj я наiвнъj.
С3льцъ гэtо v сtрэлъ – гос3!
I за прамоtу уv нагрiюtь
Начальнiчкъ-въскачкъ двijч.
 
А лёхка v робоtа, згоръ tвою!
Поjдъ опъшъ, ек звърi
Халяву повсюдъ но фiу –
Оно б до нъдiлькъ даviць.
 
Професiя наша vълiзна!
На всiх компромаtъ в руцi.
Бо гэtо шпiонъ якъся.
Но слова iм в роt нъ кладъ.
 
Но шось мэнэ дёргае бъццам!
Да ну вас усiх, паразitк!
I я на vъдiвцъ vънъвся.
Ну, мал полурускъj Валiзц.
 
С tъх пiр в мэнэ всё i поjiхало!
В Tашкенti я аv очуtъвсь.
Бо tо бъла, ох, масtерiца!
Клъка’ла за дэнь по 3 кнъvк!
 
I всэ надо мноё смъjiцьця:
Да tъ v нъкульtурнъj зу7!
Ну-да. Я vэ с хуtора Глънно.
А tо офiцэрская свънк.
 
Гучъла мънэ, шо робъtъ,
Шоб завшъ капеjка в кошiль.
А я v був прам капitалiсtом.
Ага, пръроvдённъм, бъ Кiшк.
 
I еслi дэ въповзла Мъшка,
Я tуt vэ гоп-гоп – i в посцiль.
Бо viнка оно дэсь корпiла,
А я просtо дурънь с корчiв.
 
О tак скоро i розвълъсь.
За розум бо но взев tу змijк.
А сходна чъ хоtь неjка дърк?
Поjдъ tую сtерву провiр!
 
Пазор! – хохоtалъ друvкъ.
Да tъ восiмнасtку возьмъ!
I, опsъм, мъ Курку знаjшлъ.
У7 угодъла. Царъца!..
 
Гъ-гъ! Чорt возьмъ!
Да в мамку пошла по шърсцi.
I Кръльцэ чъ справъця с кръламъ,
Шо дэся съдеtь у норъць.
 
 
я был бы сов7 бестолковым, ек мовы б усі ны гучыв