Забобони, заборони

Забобони, заборони
Забобони, заборони,
Темп кохання божевільний.
Грала ти від оборони,
То й рахунок був нічийний.
 
Як вода каміння точить,
Я тебе точив коханням.
Серденько твоє дівоче
Й тіло отруїв бажанням.
 
Приведуть до мене ноги,
Хоч спіши, хоч не спіши ти.
Щоб позбутися тривоги,
Часом треба согрішити.
 
Ллють чиїсь дурні закони
Ложку дьогтю в меду діжку.
Забобони, заборони –
Де завгодно, та не в ліжку.