І знову темрява навколо

І знову темрява навколо
І знову темрява навколо.
Вчорашній день навіки зник –
Перегорів як той сірник.
І знову темрява навколо.
 
І люта ніч - одна лиш ніч.
Пітьма суцільна без надії.
На мить нас сонце обігріє,
І люта ніч - одна лиш ніч.
 
Лиш стрілка рухається кволо,
Світ ділить на «було» і «стало».
Життя усіх заколисало,
Лиш стрілка рухається кволо.
 
Завжди ми з часом віч-на-віч,
У нього глянь – краплені карти,
Він не відпустить нас з-під варти,
Завжди ми з часом віч-на-віч.
 
І знову темрява навколо.
І люта ніч - одна лиш ніч.
Лиш стрілка рухається кволо,
Завжди ми з часом віч-на-віч.