Чому v нъ пръшла , моя боjкая Сёмка ,

Чому v нъ пръшла , моя боjкая Сёмка ,
Да i нъ вкръшъла супкiв?
 
I воt мъ tуt гондэ зварълъ карtошкъ.
I опа – ага, враз i ззiв ш.
Ну, шо бо вхiмiчъtъ хваjнънькъj борsък
За пару мiнюtок собi.
 
Цъбуля v сфоя i зу7 нъ вонялка!
I скiля v tа хiмiя, згънь?
Чъ гэtо смърдъtь, мо, яка радiацъя?
Оt пранцъ! На фсё в маказiн!
 
Мъ прамо jiмо навъtь вашу v карtошку.
Tам нъц vэ оtравъ з vукiв.
I, о, воt-воt-воt, аv добавълъ локшъ.
Ну, шоб да i коб погуsij.
 
Мъ лёхко спалъв гъндъ во аvнъ j tое,
Шо в емъ гнъло 40 днiв.
I, ох, ек воно шэ з запалка заvглося?
Напэвно, вvэ Ангел помiг.
 
А каvъця v, дэнь був tакъj сёня бодръj!
I всэ пуtсушълось пуд вitр.
Да воt – нъ вздръмнув v хtося tоvэ бадзёръj
Апослij смачнэго обiд.
 
А сонцэ зашло! I, о-ёj, ек tо v зном я
А нъц пудпалъtъ нъ вспiв?!
Да, tак бъ ръдакtор в мънэ tуtа порэ
С полiського в рускъ словкъ.
 
Tъпэр нъ шкодуе дiдко v а нi сколькi,
Шо дэсь свою Козк загубъв.
Хоtь вэсёло tая забоjная Tомка
Tуt во sъбъtала б ля мнi.
колы вам тут гондэ вжэ ныц ны понятнэ