Malbork

Malbork
Я у Мальборку геть заблукаю
І сховаюсь під темнії своди.
Милих привидів в зал погукаю,
Хай склепінь вираховуюють коди...
Я вишукую готики рівність.
Я милуюся сонцем у скельцях,
Кам'яну і мереживну ніжність
Збережу я назавжди у серці!
 
 
фото м.Мальборк,Польща