Сопот

Сопот
Сонячний Сопот сонячним ранком
Ледь відкриває хмаринки-фіранки.
Кава ранкова - смачна і святкова.
Сонечко сходить, як файна обнова.
Мирно і тихо в душі і навколо.
Щось таємниче виспівує соло...
Вітер і сонце дуетом співають,
Все про майбутнє вони моє знають...
Хочу, щоб став світ спокійним і тихим.
Сопот дарує цю рідкісну втіху!
 
 
Сопот,Польща