Три крапки

Три крапки
Осінь. Вітер. Сопот.Хмари...
Море.Чайки.Сни-примари...
Парасолька.Падолисти...
Кволі в каптурах туристи...
Теплі куртки,теплі шапки...
В кожнім реченні три крапки...
 
 
Сопот,Польща