Сопотські янголи

Сопотські янголи
Сопот мружиться проти сонця.
Силуети сплітає в мереживо.
Крон лимонний і сонячний стронцій
На осінній палітрі ... Пожежі
Виногрона яскраво-червоного
І смарагду контрасти воюють,
День хмільний від повітря солоного,
Ніжні янголи поруч сумують...
Білогрудими, білокрилими
Лебедями граційними маряться.
На строкатому осені килимі
Чистять пір'я, радіють і сваряться.
Щогли довгі розгойдують небо,
Каламутять блакитну безодню.
Вірить в янголів-людська потреба...
Хай виконують волю господню!
 
 
На фото Сопотські янголи