Кохання

Кохання
А що то кохання? Моє надвечір'я?
Рожева хмаринка? Щасливе сузір'я?
Натхненнеє слово? Ліхтарик яскравий?
Тепленький цілунок? Шалені забави?
Усміхнене личко? Долоні ласкаві?
Ковточок лікеру у вранішній каві?
Широкії плечі і рішення точні?
Від щастя примружені милії очі?
Дорога далека і тижні миттєві?
Слова невагомі і дотик чуттєвий?
Майбутнє.Теперішнє.Точне й незнане.
Просте і складне.Неможливе й бажане.