Покрова

Покрова
Данина Покрові –
Єдність у любові
З рідними по крові,
Пращурам та мові.
 
З сестрами й братами
Спільні в нас дороги:
Кохать - до нестями,
Жить – до перемоги.
 
Як співать - то гучно!
Все, що наболіло.
Як стрілять – то влучно!
Танцювать – так вміло!
 
Згине рать ворожа!
В час святої битви,
Почуй, Матір Божа,
Наші всі молитви.
 
14.02.2022 р.