chastyti time

chastyti time...
 
Тече замість меду один молочай,
запечене небо і висохлі ружі,
останню надію на chastyti time
плекають надмірно лише небайдужі.​
От-от обірветься над прірвою плай
раніше, ніж відлік відкриє зозуля.
Пульсують судини про chastyti time,
куранти на скронях, і жбухають кулі.
​​Куди більше рук, ніж пов′язаних стай
твердої пшениці, чи синього льону.
Кобзар заспіває і chastyti time
збирати чесноту в загони комонні.
Коли ти обіймеш мене за плече
під плескіт живої води водограю,
як наша любов зажурчить, потече,
я тричі осанну тоді заспіваю:
 
chastyti time,
chastyti time,
chastyti time.