Є такий час

Є такий час
Є такий час, коли треба збирати каміння,
Є такий час, коли варто палити мости.
Навіть дуби всихають, лишившись коріння,
Душі вмирають, позбувшися доброти.
 
Коли у небі завиють птахи залізні,
І трактори на зброю перекують,
Чітко окреслим, наскільки усі ми різні:
В когось в крові любов, а у інших – лють.