про scilla та журавля

про scilla та журавля
Які дива, які ужинки.
Зимовий мед підсніжних сцилл,
збирають льодовиті бджілки
в оголених лісах довкіл
і давниною оповитих
і в павутинні срібних мрій.
Як не знайде завади вітер,
не заспокоїться мерщій.
Як пролісок із цибулини
зимову кригу пробива,
так і любов із серцевини
дає повітря для крила.
­
Якби життя складали тільки зими
засумували б журавлі питимi.