Кажуть

Кажуть
Просто моря розхристане шмаття...
Кажуть, будуть "знешкоджувать міни".
Скаламутяться води. І хвилі
не загасять нічного багаття.
Тонкошкіра безодня здригнеться.
І застогнуть піщані долини
То лиш ніч. І сьогодні минеться.
То відлуння, мабуть, з України...
 
Порожній пляж. Сопот