Без фільтрів

Без фільтрів
Небо без фільтрів.Мертві медузи.
Вкраплений в осінь листочок від клена.
Ніби хмаринки - уривки ілюзій.
Ніби надії - відлуння Шопена.
Ніби радію. Ніби співаю.
Ніби милуюся синім екраном...
Ніби не страшно. Мрію. Злітаю.
Та, як медуза, від марення тану...
 
Фото автора м.Сопот,Польща