Війна

Війна
Війна - стара "карга" із пекла
Несе хрести, хрести, хрести...
Невже вся істина померкла?
Лиш кров... і вибухів сліди ...
 
За що та кара , Боже милий?
Ховає знов земля дітей...
Невже війни та клята сила,
НазАвжди згубить світ людей?
 
МабУть ми вже набридли Богу
Довічне скиглення, ниття.
Вже не цінуємо турботу,
Забули слово - каяття.
 
І стогнеш, стогнеш, рідна Земле...
І рвуть снаряди твою плоть...
Так будь же ти благословенна!
І радості людської суть.