Вічність

Вічність
Я вічність пила із фіалу,
У вічному стигла вогні,
Безодня мене колихала
В утробі холодній своїй.
 
Без імені, роду та назви,
Примара - видіння людей,
Чекаючи з Богом розмови,
Незламна моя цитадель.
 
Земне тяготіння обманне
Тому, хто і тінь, і міраж.
У зоряних пасмах туману,
Я - таїнств немислимих страж.