З тобою я живу

З тобою я живу, а не існую
З тобою чую спів пташок
Щастя наше я малюю..
З тобою бачу  зоряне небо
До бажаної зірки
Залишився один лиш крок
Так само, як і до мого серця
Руками негаразди розведу
До себе тебе я приближу
На вушко тихо розкажу
Ти мій, навіки - я так хочу
Ти будеш насолоджуватись
Кожним днем
Лише зі мною
А я -  лише з тобою...